Joseph Franklin Rutherford

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Joseph F. Rutherford

Joseph Franklin Rutherford (8 November 18698 Januari 1942) iki présidhèn kapindho saka Papan Watchtower, salah siji èntitas legal sing digunakaké déning Jehovah dadi saksi. Swara wektu kang sampurna minangka Présidhèn (1916-1942), golongan Siswa-siswa Kitab Suci (referensi kanggo Jehovah dadi saksi ing wektu) tak jeneng anyar sing teka bakal dikenal minangka Jehovah dadi saksi utawa Jehovah dadi saksi ing 1931.

Réferènsi[besut | besut sumber]

1. ^Saksi-Saksi Yehuwa—Pemberita Karajan Allah, 1993, h. 67, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.