Josef Ackermann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Josef Ackermann
Josef Ackermann - World Economic Forum Annual Meeting 2012.jpg
Josef Ackermann mangsa kansen tahunan ing Forum Ékonomi Donya aun 2012
Lair (1948-02-07) Fèbruari 7, 1948 (umur 70)
Mels, Kanton St. Gallen
Bangsa Swiss
Alma mater Universitas St. Gallen
Pakaryan Banker
Pawéh pakaryan Deutsche Bank

Josef Ackermann (lair 7 Fèbruari 1948; umur 70 taun) ya iku banker asal Swiss lan Présidhèn Direktur saka Deutsche Bank.

Ackermann sarujuk ing pungkasan taun 2009 minangka nerusaké njabat dadi èksekutif Deutsche Bank ing mangsa kalungguhan telung taun nganti 2013.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]