Josef Ackermann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josef Ackermann
Josef Ackermann mangsa kansen tahunan ing Forum Ékonomi Donya aun 2012
Lair (1948-02-07) Fèbruari 7, 1948 (umur 75)
Mels, Kanton St. Gallen
BangsaSwitserlan
Alma materUniversitas St. Gallen
PakaryanBanker
Pawéh pakaryanDeutsche Bank

Josef Ackermann (lair 7 Fèbruari 1948; umur 75 taun) ya iku banker asal Switserlan lan Présidhèn Direktur saka Deutsche Bank.

Ackermann sarujuk ing pungkasan taun 2009 minangka nerusaké njabat dadi èksekutif Deutsche Bank ing mangsa kalungguhan telung taun nganti 2013.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]