Jordanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jordanów
POL Jordanów COA.svg
Lambang Jordanów
120px
Lokasi Jordanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jordanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jordanów (Jerman Ilmenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.