Jonathan Tah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jonathan Tah taun 2014

Jonathan Tah lair ndhik Jerman tanggal 11 Fèbruari 1996.[1] Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 194 cm iku ya iku juru main sing posisiné ndhik pérangan mburi.[1] Saiki piyambaké mbela tim Bayer 04 Leverkusen.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Tah, sing umuré isih 17 taun wes nglakoni tetandhingan Bundesliga Jerman ndhik mangsa 2013/14.[2] Piyambaké iku debutan Bundesliga paling enom ndhik sajarahé Hamburger SV.[2] sabanjuré piyamabaké pindah ana ing tim divisi loro ya iku Fortuna Düsseldorf amarga ndhik Hamburg SV nekakné juru main sing luwih nduwé pengalaman.[2] Ndèk tim anyaré tau 2015 Tah main ndhik 23 tetandhingan lan piyambaké nduwé catatan sing apik ya iku 64 persèn kemenangan duel.[2] Tah bisa memikat akèh tim divisi pertama amarga mainé apik.[2]

Sawisé iku piyambaké main ndhik Bayer 04 Leverkusen lan langsung nduwè paran wigati ndhik tim iku.[2] Kaluwihané ya iku ketenangané wektu piyambaké main lan iku apik banget kanggo ukuran juru main sing isih enom.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "Jonathan Tah". www.whoscored.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  2. a b c d e f g "Jonathan Tah Remaja Istimewa". www.panditfootball.com. Dijupuk 22 August 2016.