Johnny Knoxville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Johnny Knoxville ya iku salah sawijiné aktor, produsér filem, pélawak saka Amérika Sarékat. Asma asliné ya iku Philip John Clapp, lair tanggal 11 Maret 1971 ing kutha Knoxville, Tennessee, Amérika Sarékat. Putra saka Bapak Philip Clapp lan Ibu Lemoyne [1]. Bapaké nyambut gawé dadi pangadol montor déné Ibuné nyambut gawé ing réstoran minangka juru masak. Johnny miwiti dadi aktor nalika main ing Starsky and Hutch.

Johnny Knoxville
Johnny Knoxville Jackass

Catethan Suku[besut | besut sumber]

  1. "Johnny". The Times. London. Dibukak ing 10 Maret 2013.

Pranala njaba[besut | besut sumber]