John Obi Mikel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

John Michael Nchekwube Obinna (lair ing Jos, Nigeria, 22 April 1987; umur 33 taun), uga dikenal minangka John Obi Mikel, Mikel John Obi, utawa John Mikel Obi yaiku pemain bal-balan Nigeria sing main kanggo Tianjin Teda lan kanggo Tim nasional Nigeria.

Pranala njaba[besut | besut sumber]