John Fendall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Fendall

John Fendall iku pejabat Inggris sing diserahi tugas kanggo transisi masa panjajahan Inggris menyang Walanda manèh sawisé Konggrès Wina ing taun 1816.

Fendall iku dadi kreteg masa pamaréntahan Raffles karo G.A.G.Ph. Baron van der Capellen.


Didhisiki déning:
Raffles
{{{jabatan}}}
1816
Diganti déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen

Uga delengen[besut | besut sumber]