John Fendall

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

John Fendall iku pejabat Inggris sing diserahi tugas kanggo transisi masa panjajahan Inggris menyang Walanda manèh sawisé Kongres Wina ing taun 1816.

Fendall iku dadi kreteg masa pamaréntahan Raffles karo G.A.G.Ph. Baron van der Capellen.

Didhisiki déning:
Raffles
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1816
Diganti déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen

Uga delengen[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Fendall&oldid=804627"