John Fendall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

John Fendall iku pejabat Inggris sing diserahi tugas kanggo transisi masa panjajahan Inggris menyang Walanda manèh sawisé Kongres Wina ing taun 1816.

Fendall iku dadi kreteg masa pamaréntahan Raffles karo G.A.G.Ph. Baron van der Capellen.

Didhisiki déning:
Raffles
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1816
Diganti déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Fendall&oldid=804627"