Johannes Aavik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Johannes Aavik.

Johannes Aavik (8 Dhésèmber [Cara Lawas 26 Nopèmber] 1880 ing Randvere, Laimjala Parish, Saare County - 18 Maret 1973 ing Stockholm) ya iku sujana babagan filologi asal Éstoniah lan Fénofil wigati sing mbudidaya nganyaraké lan ngembangaké basa Éstoniah.[1]

Tegesing tembung-tembung[besut | besut sumber]

Cara Jawa Cara Indonésia
sujana cendekiawan, ilmuwan
babagan babagan
Fénofil penutur bahasa Finlandia
wigati wigati
mbudidaya berupaya
nganyaraké memperbarui, memodernkan

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Toivo Miljan, Historical Dictionary of Estonia, Scarecrow Press 2004