Joe Jacobson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joe Jacobson
Joe Jacobson 25-04-2011 1.jpg
Jacobson playing for Accrington Stanley in 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph Mark Jacobson[1]
Tanggal lair (1986-11-17) 17 Novèmber 1986 (umur 36)[2]
Papan lair Cardiff, Wales
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Wycombe Wanderers
Angka 3
Karir nom
000?–2005 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007 Cardiff City 1 (0)
2006Accrington Stanley (nyileh) 6 (1)
2007Bristol Rovers (nyileh) 11 (0)
2007–2009 Bristol Rovers 62 (1)
2009–2011 Oldham Athletic 16 (0)
2010–2011Accrington Stanley (nyileh) 6 (1)
2011 Accrington Stanley 20 (1)
2011–2014 Shrewsbury Town 110 (7)
2014– Wycombe Wanderers 317 (33)
Tim nasional
2005–2008 Wales U-21 14 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:14, 25 April 2021 (UTC).


Joseph Mark Jacobson (lair 17 November 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi bek kanggo Wycombe Wanderers.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Wycombe Wanderers" (PDF). English Football League. kc. 76. Dibukak ing 27 September 2020.
  2. a b Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. kc. 216. ISBN 978-1-84596-601-0.