Ali Al-Hamadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ali Al-Hamadi
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ali Ibrahim Karim Al-Zubaidi[1]
Tanggal lair (2002-03-01) 1 Maret 2002 (umur 20)
Papan lair Maysan, Iraq
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Wycombe Wanderers
Angka 25
Karir nom
2015–2018 Tranmere Rovers
2018–2021 Swansea City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Wycombe Wanderers 0 (0)
Tim nasional
2019– Irak U-23 2 (1)
2021– Irak 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:23, 20 November 2021.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:06, 22 November 2021 (UTC)

Ali Ibrahim Karim Al-Zubaidi (lair 1 Maret 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Irak sing main dadi panyerang kanggo Wycombe Wanderers.

Referensi[besut | besut sumber]