Jhr J.C. Reijnst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jonkheer J.C. Reijnst, iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 48. Dhèwèké maréntah antara taun 18441845 lan nggantèni P. Merkus sing ujug-ujug tilar donya.

Uga delengen[besut | besut sumber]