Jesus Henry Christ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Jesus Henry Christ nggih punika filemkomedi saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning sutradhara Dennis Lee. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panyerat sékenario ingkang nate dipun damelaken filem cekak kanthi sesirah ingkang sami, nalika mahasiswa lan kasil nampi bebungah ing Academy Award. Para juru paraga ingkang sami kadhapuk wonten filem punika antawisipun Jason Spevack, Austin MacDonald, Toni Collete, Michael Sheen, Samanta Weinstein, lan sanèsipun. David Torn sesarengan Simon Taufique kaprcaya nanggel jawab babagan musik. Wondéné sinematografi kapasrahaken dhumateng Daniel Moder. Jesus Henry Christ dipunbabar ing surya 20 April 2012. Dumugi pungkasin panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $8.065.[1][2][3]

Pemeran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Jesus Henry Christ". Rotten Tomatoes. Fandango media. Dijupuk March 31, 2019. 
  2. "Jesus Henry Christ". Metacritic. CBS Interactive. Diarsip saka asliné ing 2015-11-15. Dijupuk March 31, 2019. 
  3. "School of the Arts Filmmakers in Tribeca Film Fest". Columbia University School of the Artsdead-url=yes. Diarsip saka sing asli ing January 9, 2015. Dijupuk January 9, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]