Jessheim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jessheim
Village
Country Norway
County Akershus
District Romerike
Municipality Ullensaker
Laladan
 • Gunggung 7,52 km2 (290 sq mi)
Cacah warga (2012)
 • Gunggung 17 319
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 2050

Jessheim punika désa dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]