Jessheim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jessheim
Village
CountryNorway
CountyAkershus
DistrictRomerike
MunicipalityUllensaker
Laladan
 • Gunggung7,52 km2 (290 sq mi)
Cacah warga (2012)
 • Gunggung17 319
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Postal code2050

Jessheim punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]