Jereweh, Sumbawa Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jereweh, Sumbawa Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumbawa Barat {{{nama dati2}}}]]

Jereweh iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Sumbawa Barat