Jereweh, Sumbawa Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jereweh, Sumbawa Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumbawa Barat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Jereweh iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Sumbawa Barat