Jean Dorst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jean Dorst, lair ing Mulhouse (Alsace) nalika tanggal 7 Agustus 1924, séda ing Paris nalika tanggal 8 Agustus 2001, panjenenganipun inggih punika ahli ngèlmu peksi Parancis.

Jean Dorst consultant The Birds of America d'Audubon au MNHN 1989.JPG

Pranala njawi[besut | besut sumber]