Java Jive

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Java Jive ya iku grup band saka Indonesia ingkang didhamel ing kutha Bandung, Jawa Barat. Grup band iki diwiwiti kaliyan Capung, Noey, Tony, Edwin, Fatur, lan Danny. Grup band lair nalika taun 1993.

Sujara saka Java Jive[besut | besut sumber]

Nalika diwiwiti taun 1989, para kanca iki uga sekolah ing pawiyatan SMA Negeri 2 Bandung. Edwin Saleh (dram) dan Noey (bas) sepakat membentuk grup band dengan nama Java Jive yang diambil dari salah satu sesirah lagu kelompok vokal Manhattan Transfer.

Kumpulan anggitan[besut | besut sumber]

Album Studio
  • Java Jive 1 (1994)
  • Java Jive 2 (1995)
  • Java Jive 3 (1997)
  • Java Jive 4 (1999)
  • The Best of Java Jive (2003)
  • 1993-2006 (2006)
  • Stay Gold (2008)
  • Java Jive 20 Teman Sehati (2013)
  • Single Teman Sehati (Fèbruari 2012)
  • Single "Hidup Ini Indah" (Agustus 2012)
  • Single "Jujur" (April 2013)
  • Single Keliru (2015)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]