Jastrowie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jastrowie
POL Jastrowie COA.svg
Lambang Jastrowie
120px
Lokasi Jastrowie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jastrowie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jastrowie (Jerman Jastrow) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.