Jastarnia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jastarnia
POL Jastarnia COA.svg
Lambang Jastarnia
120px
Lokasi Jastarnia
Kościół Nawiedzenia NMP w Jastarni - lipiec 2019.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jastarnia
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jastarnia (Jerman Heisternest) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.