Jasień

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jasień
POL Jasień COA.svg
Lambang Jasień
120px
Lokasi Jasień
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jasień
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jasień (Jerman Gassen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.