Jar, Norway

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jar, Norway
Désa ing Norwegia
Jar view.jpg
Negara Flag of Norway Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Jar, Norway punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jar,_Norway&oldid=874572"