James Adomian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adomian, 2016

James Haig Adomian (lair ing Amérikah Sarékat, 31 Januari 1980; umur 39 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]