Jamal Uddin Ahmad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jamal Uddin Ahmad (lair +/- 1929 - surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 85 taun), iku sawijining pulitikus Bangladèsh, Wakil Mahamantri (1977–1982).[1] Dhèwèké olèh gelar magister dagang saka Univèrsitas Dhaka ing taun 1954.

Réferènsi[besut | besut sumber]