Jaclyn Lee Tze Wey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jaclyn Lee Tze Wey

Jaclyn Lee Tze Wey iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1999. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.