Jackie Gleason

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jackie Gleason
Lucille Ball and Jackie Gleason 1975.JPG
Gleason, 1987
Pakaryan pelawak lan pembawa acara

John Herbert "Jackie" Gleason (lair ing Amérika Sarékat, 2 Fèbruari 1916; umur 100 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]