Menyang kontèn

Jackie Gleason

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jackie Gleason
Gleason, 1987
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

John Herbert "Jackie" Gleason (lair ing Amérikah Sarékat, 2 Fèbruari 1916; umur 107 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]