Jackie Gleason

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jackie Gleason
Lucille Ball and Jackie Gleason 1975.JPG
Gleason, 1987
Pakaryanpelawak lan pembawa acara

John Herbert "Jackie" Gleason (lair ing Amérikah Sarékat, 2 Fèbruari 1916; umur 103 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]