Menyang kontèn

Jack Dylan Grazer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jack Dylan Grazer
Grazer ing WonderCon 2019
Lair (2003-09-03) Sèptèmber 3, 2003 (umur 20)
Los Angeles, California, Amerika Sarekat
PakaryanPemeran
Taun aktif2014–saiki
DulurBrian Grazer (paman)

Jack Dylan Grazer (lair 3 Sèptèmber 2003; umur 20 taun)[1][2][3] yaiku pemeran asal Amerika Sarekat. Ia miwiti karir aktinge dening mainke peran-peran tamu ing filem lan televisi lan dikenal amargi meranke peran Eddie Kaspbrak ing adaptasi filem taun 2017 lan 2019 saka novel Stephen King It. Ia uga ngebintangi seri CBS Me, Myself, and I, meranke Freddy Freeman ing filem DC Extended Universe taun 2019 Shazam! lan bakal tampil maneh ing sekuel tauyn 2023-ne. Grazer megang peran utami Frazer Wilson ing seri televisi drama remaja garapan Luca Guadagnino We Are Who We Are lan Joey ing film crita seru Don't Tell a Soul, kalorone ing taun 2020. Ia ngisi suara Alberto ing filem Pixar taun 2021 Luca lan ngisi suara Barney ing filem 20th Century Studios taun 2021 Ron's Gone Wrong.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "jackdgrazer on Instagram". Diarsip saka sing asli ing December 26, 2021 – lumantar Instagram.
  2. "francesca.scorsese on Instagram" – lumantar Instagram.
  3. "Jack Dylan Grazer Talks 'Shazam'". ET Canada. March 15, 2019. Diarsip saka sing asli ing March 24, 2019. Dibukak ing March 25, 2019.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]