Jabłonowo Pomorskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jabłonowo Pomorskie
POL Jabłonowo Pomorskie COA.svg
Lambang Jabłonowo Pomorskie
120px
Lokasi Jabłonowo Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jabłonowo Pomorskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jabłonowo Pomorskie (Jerman Gosslershausen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.