Jabłonowo Pomorskie

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jabłonowo Pomorskie
POL Jabłonowo Pomorskie COA.svg
Lambang Jabłonowo Pomorskie
120px
Lokasi Jabłonowo Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jabłonowo Pomorskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jabłonowo Pomorskie (Jerman Gosslershausen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.