Izbica Kujawska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pasamuwan ing abad limalas

Izbica Kujawska

POL Izbica Kujawska COA.svg
Lambang Izbica Kujawska
120px
Lokasi Izbica Kujawska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Izbica Kujawska
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Izbica Kujawska (Jerman Mühltal) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.