Izbica Kujawska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasamuwan ing abad limalas
Izbica Kujawska

POL Izbica Kujawska COA.svg
Lambang Izbica Kujawska
120px
Lokasi Izbica Kujawska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Izbica Kujawska
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Izbica Kujawska (Jerman Mühltal) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.