Iwak Epé

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Iwak Epé utawa Iwak Pé (ing basa Latin Batoidea utawa Rajomorphii; ing basa Indonésia Ikan Pari) iku superordo Chondrichthyes. Iwak epé kawangun saka 450 jinis. Ngenani pamérangan iwak iki durung ana konsènsus. Ing ngisor iki pamérangan ITIS sing dituruti; dadi ana 6 ordo lan 21 kulawarga. Pamérangan miturut FishBase luwih prasaja, dadi namun ana telung ordo. Pamérangan iki adhedhasar sawijining publikasi taun 1994. Iwak Epé iku isih cedhak karo iwak hiyu.

Jeneng iwak iki ing Nuswantara[besut | besut sumber]

Iwak epé diarai Ikan Pari ing basa Mlayu, Pagi ing basa Winaray lsp.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iwak_Epé&oldid=1029312"