Itik-itik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Itik-itik

Itik-itik utawa itikan, mata itik, bolongan benik iku bolongan ing sandhangan utamané ing klambi hèm kang dipigunakaké dalan liwaté benik kanggo nutup awak kanthi nangkepaké blèwèhan klambi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Itik-itik&oldid=837546"