Itik-itik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Itik-itik

Itik-itik utawa itikan, mata itik, bolongan benik iku bolongan ing sandhangan mligi ing klambi hèm kang dipigunakaké dalan liwaté benik kanggo nutup awak kanthi nangkepaké blèwèhan klambi.