Irvan Mansyur Subhawannur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Irvan Mansyur Subhawannur (lair ing Jakarta, Jawa Barat, 30 Novèmber 1948; umur 72 taun) ya iku sawijining penyanyi Indonesia, kang misuwur kanthi sebatan bintang genre dangdut, gaya muzik kang karipta ing Indonesia. [1] uga penyanyi utama kumpulan ing grop Dangdut Manis asring misuwur kanthi sebatan "Sweet Dangdut" panjenengané nyanyi lan manggung déning rancangan lan konsert. [1] Selain rekod koleksi muzik diterbitake sangisore label rekod Smithsonian Folkways syarikat label uga misuwur kanthi nama liya Indonesia Muzik Popular. Krongcong, Dangdut, & langgam Jawa.