Interrogation (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Interrogation
Interrogation poster.jpg
DisutradaraniStephen Reynolds
Diprodhuseri
  • Richard Lowell
  • Donald Munro
  • Michael J. Luisi
Diskénariyoni
  • Adam Rodin
  • Michael Finch
Dibintangi
DimusikiNathan Whitehead
Dibesut déningPaul Harb
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningLionsgate
Tanggal metu
20 September 2016
Suwéné
86 menit
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBahasa Inggris

Interrogation inggih punika filem laga saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2016. Film punika dipunsutradarani Stephen Reynolds, dhedhasar skénario anggitanipun Adam Rodin lan Michael Finch. Ingkang maragani filem punika antawisipun Adam Copeland lan C.J. Perry. Filem punika palajengan kaping tiga saking film sadèrèngipun, asesirah Action Six Pack.[1][2][3]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Film Interrogation punika sami nggegirisi kaliyan film sadèrèngipun. Pakaryan sutradara Stephen Reynolds punika ngangkat cariyos kriminal ingkang mbebayani tumraping tiyang kathah. Kados katingal saking sesirahipun, filem punika mboten éwah saking carita interogasi dhumateng tiyang ingkang tumindak mboten saé. Kanthi panyerat skénario Michael Finch lan Adam Rodin, pakaryan punika saestu cekap nyembadani pepinginan para pandhemen filem kriminal.

Wonten pakaryan énggal punika, para pamirsa badhé dipunbekta mirsani kaprigelanipun para paraga kados ta Julia Benson, Adam Copeland, lan uga Erica Carroll. Wonten filem ingkang kababar tanggal 20 Sèptèmber 2016 ing Amérikah Sarékat punika, Julia Benson badhé maragakaken minangka Sara Ward, dados paraga pangimbangipun Adam Copeland minangka Lucas Nolan lan Erica Carroll.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]