Indoleaks

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indoleaks iku sawijining situs wèb awujud blog saka Indonésia. Situs wèb iki diadegaké ing tanggal 10 Dhésèmber 2010, bebarengan karo Dina Hak Asasi Manungsa.[1] Indoleaks iku tiru-tiru situs wèb kondhang WikiLeaks lan ngeklaim nduwé informasi akèh banget ngenani Indonésia sing cacahé nganti 50.000.[2] Pamaréntah Indonésia celathu namung ngawasi situs wèb iki tanpa njupuk tindhakan apa-apa.[2] Nanging dokumèn-dokumèn sing kaaturaké ing Indoleaks dudu dokumèn anyar sing dadi sorotan umum, nanging dokumèn sing wis suwé cumepak ing internèt.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]