In Plenty and In Time of Need

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

In Plenty and In Time of Need iku lagu kabangsané Barbados.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]