Imbrucciata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Imbrucciata

Imbrucciata (jamak: imbrucciate ) minangka panganan cuci mulut khas Korsika, padha karo Fiadone cilik, nanging ora kaya iki, lapisan endhas cekak utawa briseè pastry ngisor. [1] [2] Bahan kanggo ngisi yaiku brocciu, gula, endhog lan semangat lemon.

Kue kasebut duwe bentuk bunder kanthi pasta cilik ing pinggir pinggir: asil saka mencubit adonan sajrone nyiyapake. [3] Dhiametere antara 8 nganti 10 cm, lan 2 nganti 3 cm. kandel Sawise dipanggang ing oven kanthi panas sing sedhengan, kue kasebut katon rada abuh lan ditutupi kerak emas sing tipis banget

.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Schapira (1994) p. 125
  2. Delfosse (1999) p. 14
  3. Delfosse (1999) p. 14