Ilat sapi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mbusak kulit saka ilat daging sapi sing digodhog

Ilat daging sapi iku bagean lemu nyumbang nganti 72% isine kalori. [1] [2] Sawetara negara, kalebu Kanada lan khusus provinsi Alberta, ngekspor lidah daging sapi kanthi akeh.

Rujukan[besut | besut sumber]

Basa lan pancetta kanthi mche
  1. "The Nutrition of Cow Tongue". Diarsip saka sing asli ing 2017-02-17.
  2. Vanovschi, Vitalii. "Beef, raw, tongue, variety meats and by-products: nutritional value and analysis". www.nutritionvalue.org. Diarsip saka sing asli ing 2017-12-13.