Ijzerkoekje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
IJzerkoekjes sing ditampilake

ijzerkoekje minangka cookie empuk, tradisional dipangan para nelayan Walanda, utamane ing Vlaardingen, salah sawijining pelabuhan utama Walanda sajrone abad 19 lan 20. Iki minangka cookie lonjong udakara 0.6-0.7   cm kenthel karo rasa 'krem' kayu manis . Cookie ditemokake ing kutha Vlaardingen lan dipanggang ing piring wesi kotak-kotak, nggawe pola khas.