Iglo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Igloo)
Jujug: pandhu arah, pados
Igloo

Igloo utawa iglo (basa Inuktitut: iglu / ᐃᒡᓗ, "omah", bentuk jamak: iglooit utawa igluit) ya iku omah arupa bundheran kubah lan dibangun saka balok-balok ès.[1] Igloo ya iku omah saka suku Èskimo.[2]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cathetan sikil[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iglo&oldid=990215"