Iglo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Igloo)
Igloo

Igloo utawa iglo (basa Inuktitut: iglu / ᐃᒡᓗ, "omah", bentuk jamak: iglooit utawa igluit) ya iku omah arupa bundheran kubah lan dibangun saka balok-balok ès.[1] Igloo ya iku omah saka suku Èskimo.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iglo&oldid=990215"