Menyang kontèn

Ider susu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wong bakul susu India nganggo motor

Pangiriman susu minangk salah sawijining jinis layanan pangiriman khusus kanggo nyediakake susu . Layanan iki biasane ngirim susu ing botol utawa karton langsung menyang omah pelanggan. Layanan iki ditindakake dening tukang susu, ibu susu utawa pangirim susu . ( Bedane, cowman utawa tukang susu cenderung sapi. )

Susu ngambang
Petani susu Walanda ing Haarlem, 1956

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]