Ider susu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wong bakul susu India nganggo motor

Pangiriman susu minangk salah sawijining jinis layanan pangiriman khusus kanggo nyediakake susu . Layanan iki biasane ngirim susu ing botol utawa karton langsung menyang omah pelanggan. Layanan iki ditindakake dening tukang susu, ibu susu utawa pangirim susu . ( Bedane, cowman utawa tukang susu cenderung sapi. )

Susu ngambang
Petani susu Walanda ing Haarlem, 1956

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]