Idealisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lampu pijar sing asring ana gandhèngané utawa digunakake minangka simbol idé

Idealisme yaiku asalé saka tembung idé sing tegesé jagad iki ing jiwa (Plato), mula tampilan iki negesaké perkara sing ana idé, lan ngrusak perkara sing penting lan fisik. [1] realitas dhéwé diterangno déning gejala psikologis, semangat, pikiran awake dhéwé, pikiran sing mutlak, ora ana gandhèngané. [1]

Chatetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Bagus