I Am Number Four (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
I Am Number Four
250px
Poster film I Am Number Four
Disutradarani D. J. Caruso
Diprodhuseri Michael Bay
Diskénariyoni Alfred Gough
Miles Millar
Marti Noxon
Adhedhasar I Am Number Four
déning Pittacus Lore
Dibintangi Alex Pettyfer
Timothy Olyphant
Teresa Palmer
Dianna Agron
Callan McAuliffe
Kevin Durand
Jake Abel
Dimusiki Trevor Rabin
Sinématografi Guillermo Navarro
Dibesut déning Vince Filippone
Jim Page
Perusahaan
prodhuksi
DreamWorks Pictures
Reliance Entertainment
Bay Films
Dibabar déning Walt Disney Studios Motion Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 18, 2011 (2011-02-18) (Amerika Serikat)
Suwéné
110 menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Bahasa Inggris
Rantaman $60 juta[2]
Kalarisan $149.878.437[2]

I Am Number Four yaiku film fiksi ilmiah Amerika Serikat taun 2011 sing disutradarani dening DJ Caruso lan digawe dening Michael Bay . Naskah film iki ditulis dening Alfred Gough, Miles Millar lan Marti Noxon adhedhasar novel I Am Number Four dening Pittacus Lore. Juru paraga film iki yaiku Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe, Kevin Durand lan Jake Abel .

Film I Am Number Four ditayangke dhisikan ing Amerika Serikat tanggal 18 Februari 2011.[3][4] Film kasebut ditampa kanthi rata-rata komentar saka juru kritik.

Juru kritik[besut | besut sumber]

  • Alex Pettyfer minangka Daniel Jones / John Smith / Nomer Papat
  • Timothy Olyphant minangka Henri
  • Teresa Palmer minangka Jane Doe / Nomer Enam
  • Dianna Agron minangka Sarah Hart
  • Callan McAuliffe minangka Sam Goode
  • Kevin Durand minangka Panglima Mogadorian
  • Jake Abel minangka Mark James
  • Jeff Hochendoner minangka Sheriff James
  • Patrick Sebes minangka Kevin
  • Greg Townley minangka Nomer Telu
  • Reuben Langdon minangka penjaga nomer telu
  • Emily Wickersham minangka Nicole
  • Brian Howe minangka Frank
  • Andy Owen minangka Bret
  • Charles Carroll minangka bapa tirine Sam
  • Garrett M. Brown minangka Pak. Simms
  • Cooper Thornton minangka Pak. Hart
  • Judith Hoag minangka Mrs. Hart
  • Beau Mirchoff minangka Drew
  • Tucker Albrizzi minangka Tuck

Tanggepan Juru kritik[besut | besut sumber]

Film I Am Number Four entuk review rata-rata saka juru kritik. Adhedhasar Tomat Rotten, film iki nduweni rating 32%, miturut 164 komentar, kanthi rating rata-rata 4.8 / 10.[5] Adhedhasar Metacritic, film iki entuk skor 36 saking 100, adhedhasar 30 kritik, nuduhake "tinjauan ala".[6] Adhedhasar CinemaScore, film iki nemu nilai "B +" saka penonton film kanggo skala A + nganti F.[7]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "I Am Number Four (12A)". British Board of Film Classification. February 2, 2011. Dijupuk January 21, 2016. 
  2. a b "I Am Number Four (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk January 21, 2016. 
  3. Schooley, Tim (April 7, 2010). "DreamWorks production of "I Am Number Four" to shoot in Pittsburgh". Pittsburgh Business Times. Dijupuk June 5, 2010. 
  4. "DJ Caruso Talks I Am Number Four". Empire. December 8, 2010. Dijupuk December 8, 2010. 
  5. "I Am Number Four (2011)". Rotten Tomatoes. Dijupuk February 13, 2018. 
  6. "I Am Number Four reviews". Metacritic. Dijupuk February 13, 2018. 
  7. "CinemaScore". cinemascore.com. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]