Ińsko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ińsko
POL Ińsko COA.svg
Lambang Ińsko
120px
Lokasi Ińsko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ińsko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ińsko (Jerman Nörenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.