Hushpuppy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hushpuppy
Hushpuppies 5stack.jpg
A serving of Hushpuppies
Jeneng liyanéHush-puppy, cornbread ball, corn dodgers
Panggonan asalNorth America
Woworan pokokCornmeal
Buku masakan: Hushpuppy  Médhia: Hushpuppy

Hush puppy (utawa hushpuppy ) yaiku bal gorengan cilik sing gurih, gurih, digawe saka adonan tepung jagung . Hushpuppy asring disajikake minangka sesuguh sajian karo panganan laut lan panganan sing wis digoreng liyane.