Huruf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Huruf ya iku grafem saka sistem tulisan, contoné alfabet Yunani lan aksara sing diturunaké.