Hiroshige

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hiroshige

Utagawa Hiroshige(1797-1858) punika satunggiling seniman, juru lukis kaliyan juru ukiyo-e Jepang rikala jaman Edo.

Karya[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]