Hironori Nagamine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hironori Nagamine
Katerangan priangga
Jeneng dawa Hironori Nagamine
Posisi main Bék
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996 Kyoto Purple Sanga

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Hironori Nagamine (lair 2 Mèi 1973; umur 46 taun) iku juru main bal-balan saka Jepang.

Karier[besut | besut sumber]

Hironori Nagamine iku sampun main ing Kyoto Purple Sanga.

Pranala luar[besut | besut sumber]