Hidrasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Hidrasi utawa Hidrasi mineral (Basa Inggris: Mineral hydration) iku réaksi kimia anorganik nalika banyu ditambahaké marang struktur kristal saka siji mineral, racaké ngasilaké mineral sing anyar, lan diarani hidrat (hydrate]]).

Uga delengen[besut | besut sumber]