Hick (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hick
250px
DisutradaraniDerick Martini
DiprodhuseriSteven Siebert
Christian Taylor
Charles DePortes
Jonathan Cornick
DiskénariyoniAndrea Portes
AdhedhasarHick
déning Andrea Portes
DibintangiChloë Grace Moretz
Blake Lively
Eddie Redmayne
Juliette Lewis
Alec Baldwin
Rory Culkin
Anson Mount
Shaun Sipos
Ray McKinnon
Dave Vescio
DimusikiZekra
SinématografiFrank Godwin
Dibesut déningMark Yoshikawa
Perusahaan
prodhuksi
Stone River Productions
Lighthouse Entertainment
Taylor Lane Productions
Tanggal metu
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris

Hick nggih punika sesirah filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Derick Martini. Skénario kaanggit déning Andrea Portes, adhedhasar saking novel kanthi sesirah ingkang sami, pakaryanipun Andrea Portes. Juru damel kapasrahaken dhumateng Steven Siebert sesarengan Christian Taylor, Charles Deportes, lan Jonathan Commick. Tanggel jawab musik kaparingaken dhumateng Zekra, sinematografi dipuncakaken déning Frank Godwin. Sawetawis juru besut dipunayahi déning Mark Yoshikawa. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika anttawisipun Chloë Grace Moretz, Blake Lively, Eddie Redmayne, Juliette Lewis, Alec Baldwin, ROry Culkin, lan sanèsipun. Hick katepangaken ingkang kapisan nalika adicara Festival Film Internasional Toronto ing surya 10 September 2011.[1][2][3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Hick: Derick Martini". Festival Film Internasional Toronto. 2011. Diarsip saka asliné ing October 4, 2011. Dijupuk October 4, 2011.  Additional WebCitation archive (October 4, 2011)
  2. Lambert, Christine (2011), "Hick premiere photos - 36th Toronto International Film Festival", DigitalHit.com, dijupuk 2012-01-03 
  3. Hick - Rotten Tomatoes diakses 18 Mei 2019
  4. Hick Reviews - Metacritic diakses 18 Mei 2019

Pranala njawi[besut | besut sumber]