Henry Gray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Henry Gray
Lair 1827
Pati 1861
Padunungan Bendera_Britania Raya Britania Raya
Babagan Anatomi
Misuwur amarga Gray's Anatomy

Henry Gray (1827–1861) iku nimpuna anatomi saka Inggris lan dhokter bedhah sing misuwur amarga nerbitaké buku Gray's Anatomy. Dhèwèké kapilih minangka Fellow of the Royal Society (FRS) ing umur 25.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]