Anatomi Gray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Henry Gray's Anatomy of the Human Body
PanganggitHenry Gray
PamethaHenry Vandyke Carter
NagaraInggris
BasaInggris
SubyèkAnatomi manungsa
Kala babar
1858
Ilustrasi saka edisi 1918

Henry Gray's Anatomy of the Human Body, lumrah dicekak dadi Anatomi Gray utawa Gray's Anatomy, iku sawijining buku tèks basa Inggris ngenani anatomi manungsa kang umum dianggep karya klasik ngenani anatomi.

Rujukan[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]