Anatomi Gray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Henry Gray's Anatomy of the Human Body
Panganggit Henry Gray
Pametha Henry Vandyke Carter
Nagara Inggris
Basa Inggris
Subyèk Anatomi manungsa
Tanggal babar
1858
Ilustrasi saka edisi 1918

Henry Gray's Anatomy of the Human Body, lumrah dicekak dadi Anatomi Gray utawa Gray's Anatomy, iku sawijining buku tèks basa Inggris ngenani anatomi manungsa sing umum dianggep minangka karya klasik ngenani anatomi.

Referensi[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anatomi_Gray&oldid=822696"